• +06-51246650
  • petra@petravandevelde.nl

Nieuws

Schilder midweek in Losser.

Van 27 t/m 31 juli 2020 hebben we een schilder midweek georganiseerd op het mooie landgoed ’t Borghuis in Losser Twente.
We hadden een mooie ruime boerderij tot onze beschikking met rondom volop ruimte om te schilderen en te genieten van de natuur.
Er zijn prachtige schilderijen gemaakt, er is gewandeld , fijne gesprekken gevoerd en heerlijk buiten ontbeten en geluncht.
We kunnen terugkijken op een hele gezellige en creatieve week.

Project Talentenklas Rehobothschool.

In februari waren we gestart met een 8 wekelijkse talentenklas schilderen, voor kinderen van groep 5 t/m groep 8.
Alle kinderen hebben een eigen schilderij gemaakt van hun huisdier of een ander dier, ze hebben diverse opdrachten gedaan, waaronder een portret a la Picasso en een Mondriaan opdracht. Ook hebben ze gezamenlijk een groot schilderij gemaakt, van 100 x 100 cm, met als thema “ons dorp.
Ik ben super trots op wat ze hebben gemaakt en blij dat er zoveel animo is bij de kinderen om lekker creatief bezig te zijn.

Muurschildering voor een babykamer.

Recentelijk heb ik een muurschildering gemaakt voor een babykamer, een ontwerp op maat gemaakt. De schildering is gemaakt met professionele materialen, zoals acrylverf op waterbasis, welke snel droogt.

Deze eyecatcher brengt een persoonlijke sfeer in de kamer!

Mocht u ook interesse hebben in een muurschildering op maat, kunt u via de e-mail vrijblijvend informatie / prijsopgave bij mij opvragen.

De prijs is namelijk afhankelijk van een aantal factoren;
– de grootte van de muur of muren;
– het formaat van de schildering / ontwerp;
– locatie / adres.

Nieuw! Muurschildering bij Petra van de Velde.

Gerrit-van-de-Velde__GEV1437_Size-_6803-x-4540

Afbeelding 1 van 5

Onlangs heb ik een muurschildering gemaakt voor een babykamer, een ontwerp op maat gemaakt. De schildering is gemaakt met professionele materialen, zoals acrylverf op waterbasis, welke snel droogt.

Deze eyecatcher brengt een persoonlijke sfeer in de kamer!

Mocht u ook interesse hebben in een muurschildering op maat, kunt u via de e-mail vrijblijvend informatie / prijsopgave bij mij opvragen.

De prijs is namelijk afhankelijk van een aantal factoren;
– de grootte van de muur of muren;
– het formaat van de schildering / ontwerp;
– locatie / adres.

Expositie Petra van de Velde in Zorgcentrum de Lange Wei.

Expositie in het Atrium van Zorgcentrum De Lange Wei te Boven Hardinxveld, de werken zijn te koop en bij verkoop komt er 10% van de opbrengst ten goede van de activiteitencommissie van De Lange Wei. De schilderijen zijn te bezichtigen en blijven tot eind januari 2020 hangen.

Schilderworkshop in de Oude Apotheek in Schoonhoven.

Zaterdag 5 oktober was een geslaagde workshop op een een unieke locatie “De Oude Apotheek in Schoonhoven.

Workshops in De Oude Apotheek Schoonhoven

Nieuw dit jaar zijn de workshops in Schoonhoven in het historische pand aan de Haven.

In samenwerking met De Oude Apotheek zijn er een drietal workshops gepland in oktober, november en december van dit jaar. De dag begint zoals altijd met koffie, thee en gebak , we bespreken de te schilderen onderwerpen en gaan aan de slag. Tussendoor wordt er een heerlijke lunch geserveerd door de eigenaresse van dit mooie pand en aan het eind van de dag sluiten we af met een drankje en gaat iedereen met zijn of haar kunstwerk naar huis.

Schilder Workshops op 16 mei en 5 juni in Museum de Koperen Knop.

Workshops bij museum De Koperen Knop 2019!

In het voorjaar van 2019 hebben we een tweetal workshops gedaan in en om het museum De Koperen Knop in Hardinxveld-Giessendam.

Het museum is gevestigd in een 17e eeuwse boerderij , waarin een prachtige collectie van voornamelijk 19e eeuws meubilair is ondergebracht.

Bij het museum is een prachtige tuin met prachtige flora en fauna die authentiek is voor de Alblasserwaard.

Al met al een inspirerende omgeving om te schilderen, zoals te zien is op de foto’s.

1