Programma tweede Culturele Dag in Hardinxveld-Giessendam.

De eerste cutlurele dag in Hardinxveld-Giessendam smaakte vorig jaar vooral naar meer. Op zaterdag 22 juni wordt dan ook de tweede editie van de Culturele Dag gehouden.

In de Giessenhof en rondom ‘t Hart in Boven-Hardinxveld zijn ook op de tweede culturele dag optredens van dansgroepen, koren en muzikanten tussen 10.00-16.00 uur. Alle mensen die vorig jaar optreden zijn inmiddels aangeschreven. Maar het programma biedt ruimte aan nog meer optredens, zo vertelt Jenny Hoekwater. ,,Het zou mooi zijn als ook nieuw, jong talent zich laat horen”. 
In Boven-Hardinxveld wordt in elk geval net als vorig jaar een workshop schilderen gegeven door Petra van de Velde. Museum de Koperen Knop biedt iedereen de kans creatief bezig te zijn. Met een schildersdoek van het museum mag iedereen een mooie plek in het dorp opzoeken om te schilderen. Inleveren kan aan het einde van de dag.  Wie mee wil doen, kan zich aanmelden via directiesecretariaat@koperenknop.nl. Van alle schilderijen wordt na de culturele dag een pop-up tentoonstelling houden in de Koperen Knop. 

Nieuw op het programma dit jaar zijn foodtrucks, die zo zorgen voor een hapje en drankje tijdens de culturele dag.

Deel ons bericht!